Nordis primește undă verde pentru blocul cu aproape 400 de apartamente din Mamaia Nord

0
184

În nordul stațiunii Mamaia au apărut noi resorturi turistice, care se întrec în oferte pentru a atrage turiștii, în condiții de lux. Un complex de 5 stele pare să răspundă tuturor exigențelor. Localizat în zona cluburilor din Mamaia Nord, complexul turistic Nordis, de 5 stele, beneficiază de o poziție strategică, în imediata vecinătate a plajei. Și pentru că afacerile cu imobiliare merg foarte bine în zona litoralului, cei de la Nordis au decis să mai ridice un imobil cu opt etaje.

În luna aprilie a.c., cei de la Nordis au cerut acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+8E – locuințe colective”, iar acum, Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța a decis că pentru acest proiect nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului.

Se propune construirea unui imobil S+P+8E care va avea functiunea de locuinte colective. La nivelul parterului si al etajelor se vor amenaja 180 unitati locative tip studio și 198 unități locative tip apartament cu 2 camere, însumând un total de 378 unități locative. La nivelul subsolului se vor amenaja spatii tehnice și locuri de parcare. În incinta proprietății se vor asigura în total 380 locuri de parcare, amenajate la nivelul subsolului și la nivelul solului.

Înfiinţată în anul 2008, Nordis Management SRL îi are asociaţi pe Poştoacă Gheorghe – Emanuel, cu 41% din capitalul social, Ivan Maria, cu 41%, Mihai Alexandru, cu 8%, Poştoacă Nicolae-Cristian, cu 5% şi Ivan George-Marian, cu 5%.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.