Încă un pas pentru ca un cunoscut investitor din Bucureşti să ridice o clădire cu 8 etaje în centrul staţiunii Mamaia

0
1244

În centrul stațiunii Mamaia, în apropierea hotelului Iaki, o firmă din București intenționează să ridice un imobil de opt etaje. Inițiatorul este Adrian Polec, un cunoscut antreprenor din România care deține Grupul Apx Hotels. După ce proiectul a fost în faza consultării și informării publicului, iar constănțenii au fost invitați să trimită sesizări ori observații cu privire la elaborarea proiectului, Primăria Constanța a publicat raportul informării și consultării publicului. Potrivit acestuia nu a fost înregistrată nici o adresă pentru acest proiect, astfel a fost făxut un nou pas pentru ridicarea imobilului.

La finalul anului 2017, societatea APX IMMO Property SRL a obținut certificatul de urbanism de la municipalitate în scopul demarării proiectului „Construire imobil P+8E+Terasa circulabilă cu destinația de locuințe colective”. Terenul pe care se va ridica clădirea are o suprafată de 504.00 mp. Zona studiată prezintă câteva construcții existente, în principal cu funcțiune turistică P+2E…P+3E, precum și un imobil P+8E în curs de execuție cu funcțiunea de locuințe colective, care face parte din aceeași zonă cu terenul vizat de prezenta documentație, care a reglementata anterior printr-un PUZ. Restul loturilor sunt fie libere de construcții, fie ocupate de circulații auto și pietonale, spații de parcare și spații verzi.

În prezentul PUD se propune desființarea a două locuri de parcare din parcarea auto si realizarea a două accese distincte de 3.50m lățime. Toate spatiile de parcare auto necesare obiectivului de investitie se vor realiza în interiorul proprietății, fiind estimat un necesar de 14 locuri de parcare la un număr de 12 apartamente.

Societatea APX IMMO Property SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul în București, Sectorul 4. Asociați cu câte 50% din capitalul social sunt Nicoleta Polec și Adrian Alexandrin Polec, acesta din urmă fiind și administratorul firmei care se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.