Încă un pas pentru construcția noului Acvariu din cadrul CMSN Constanța

0
132

În curând locuitorii județului Constanța și turiștii care vizitează litoralul vor avea un nou obiectiv pe lista de vizitat. În luna iulie a fost emis ordinul de începere pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice necesare construirii unui nou Acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, iar acum a fost depusă documentația pentru obținerea acordului de mediu.

Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire, organizare și dotarea unui nou acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la UAT JUDETUL CONSTANTA, cu sediul in municipiul Constanta, b-dul. Tomis nr. 51, judetul Constanta. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului. Proiectul pentru construirea unui nou acvariu are o valoare de apropape 10 milioane de euro.

Noul acvariu va fi relocat în zona delfinariului, iar atât clădirea vechiului acvariu, cât și cea a vechiului delfinariu vor rămâne la Primăria Constanța, care va decide ce urmează să facă cu ele.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.