De ceva timp, mai mulți investitori imobiliari încearcă să transforme localitatea Corbu în stațiune turistică. Datorită așezării ei la mică distanță de Stațiunile Mamaia și Năvodari la Sud, și rezervația Delta Dunării la Nord, cât și datorită investițiilor făcute în ultimii ani, zona Corbu s-a dezvoltat foarte rapid, și tinde să devină cea mai nouă stațiune la nivel european de pe litoralul Românesc. Atât plaja lată, lacurile aflate în imediată vecinătate și ultimele investiții în infrastructură și în unități turistice adaugă un plus de atractivitate pentru turiștii români și străini.
Pentru că pentru a ridica unități de cazare, blocuri sau hoteluri este mai dificil, iar timpul de așteptare este mai mare, o firmă din București a decis că vrea să înființeze un camping. Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amenajare camping și parcare, împrejmuire, puțuri forate și bazine vidanjabile etanșe” al societății Wild Beach Camping Corbu SRL.
Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, pe strada Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului.
Societatea Wild Beach Camping Corbu SRL a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în București, pe bulevardul Aerogării. Asociați în firmă sunt Corina Ioana Corolevschi, cu o cotă de particicpare la beneficii și pierderi de 90,9%, și Mihnea Daniel Năstase, cu o cotă de participare de 9,1%. Corina Ioana Corolevschi este administratorul societății. Potrivit codului CAEN activitatea principală a firmei este „Parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere”.
Mihaela GIUGLEA
Interesant Mali
Dar Romania unde este?
Ion si Gheorge unde sinteti ?
Moderatde care baieti ai lui Soros?