Încă un pas pentru construirea blocurilor de 11 etaje, cu vedere spre Lacul Siutghiol. Se așteaptă acordul de mediu

0
1546

Reprezentanții Impact Developer&Contractor S.A așteaptă de la Agenția pentru Protecţia Mediului din Constanța acordul de mediu pentru a putea începe construcția ansamblului rezidențial Boreal Plus. Astfel, reprezentanții de mediu au anunțat publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru un nou proiect care implică edificarea de blocuri P+11 în municipiul Constanţa! Este vorba despre „Construire ansamblu locuinţe colective LOT 1-Greenfild Constanţa blocuri tip: XA-P+11E+ETAJ TEHNIC, XB-P+8E+ETAJ TEHNIC, XC-P+8E+ETAJ TEHNIC, M1-P+11E+ETAJ TEHNIC, M2-P+11E+ETAJ TEHNIC, PARCAJ-S+P+4E”, amplasat în municipiul Constanța.

Precizăm că tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Între anii 2002-2010, dezvoltatorul Impact Developer&Contractor a construit un ansamblu rezidențial cu circa 150 de locuințe în nordul Constanței, în zona Bulevardului Tomis. Acum, dezvoltatorul revine pe piața locală cu un nou proiect – Boreal Plus – care va include 676 de apartamente și va avea vedere spre Lacul Siutghiol. În plus, proiectul care va fi demarat anul acesta va include spații comerciale, de birouri, 1,2 hectare de spații verzi și 811 locuri de parcare.

Din grupul de companii IMPACT Developer & Contractor fac parte: Bergamot Developments SRL care are ca obiect de activitate dezvoltarea proiectului Luxuria Residence din București, Actual Invest House SRL care oferă servicii de management pentru dezvoltarea rezidențială a Impact Group și Impact Finance & Developments SRL care colaborează cu cele mai importante instituții financiare românești pentru a oferi soluții de creditare favorabile clienților care achiziționează locuințe.

Impact Developer & Contractor este reprezentată în calitate de CEO de către Sorin Apostol si are ca actionar principal pe Gheorghe Iaciu (56,82%).

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.