Uniforme de 400.000 de lei pentru angajații Poliției Locale din Constanța

1
1146

Primăria Constanța a organizat o licitație publică pentru a achiziționarea de uniforme noi pentru angajații Direcției Poliției Locale. Municipalitatea a motivat achiziția de peste 400.000 lei prin faptul că mai multe articole vestimentare s-au degradat având în vedere că durata maximă de uzură este de 1 an, respectiv 2 ani.

Achiziţia de articole din uniforma de poliţie contribuie la respectul si imaginea politistului local, la un comportament corect şi demn faţă de cetătenii. Decizia achiziţionării acestor articole de uniformă a apărut în urma sesizărilor poliţistilor locali care au întâmpinat dificultăţi în desfăsurarea activităţii, deoarece unele articole nu mai corespund standardelor cât și a prevederilor legale în vigoare.

Astfel, s-a luat decizia de a achiziționa 4.496 de articole vestimentare printre care: pantaloni de vară, cămașă, șapcă, cravată, tricouri, pulover, pantofi, bocanci, epoleți, fes, mănuși și ecusoane.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța este un compartiment funcțional în cadrul aparatului de specialitate al primarului. Poliţia Locală s-a înfiinţat în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în următoarele domenii: ordinea şi liniştea publică, precum şi paza bunurilor; circulaţia pe drumurile publice; disciplina în construcţii şi afişajul stradal; protecţia mediului; activitatea comercială; evidenţa persoanelor și alte domenii stabilite prin lege.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.