Încă un pas pentru realizarea investiţiei soţiei lui Horia Constantinescu

0
858
Zona Mamaia Sat

Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţa, în luna februarie a.c., publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinte colective P+4E + sp th cu spațiu comercial la parter și ămprejmuire teren”, amplasat în Zona Mamaia Sat (Năvodari), strada M14, titularul investiției fiind firma Marimar Loca Costinești SRL.

Informaţiile privind proiectul propus au putut fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr.23 şi la adresa titularului, în comuna Costinești, Sat Schitu.

Iată că, după faza de solicitare a acordului de mediu, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară. Agenţia a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil locuinte colective P+4E + SpTh cu spațiu comercial la parter și  împrejmuire teren”, amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, Zona Mamaia Sat, str. M14, Parcela A 166/107/2/2. Titular al proiectului este Marimar Loca Costinești SRL, cu sediul în județul Constanța, în localitatea Costinești.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile/ Observaţiile/ Propunerile publicului interesat se pot depune până la data de 08.04.2021.
  

Detalii despre firmă

Firma Marimar Loca Costinești SRL a fost înființată în aprile 2020 și se ocupă de activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportive. Asociat unic și administrator este Constantinescu Macrina Elena soția lui Horia Constantinescu, actualul director adjunct al Direcţiei Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa și fostul comisar șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța.

Cum va fi construcţia


Se propune realizarea unui imobil locuințe colective cu un regim de înălţime P+4E+Sp.th. cu spațiu comercial la parter. Construcţia va fi compusă funcţional în felul următor: la parter – spațiu comercial, la etaj 1 și etaj 3-7 unități locative, hol+casa scării; etaj  2 si 4 – 6 unități locative, hol+casa scării. Imobilul va avea în total 26 unități locative. Se vor asigura 27 locuri de parcare auto în incinta proprietății.
 
Valoarea investiției este de 5.895.447,63 lei.
 

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.