Incendiu în localitatea Greci, izbucnit de la un scurt circuit la un autoturism

0
127
Incendiul a izbucnit la autoturismul parcat în garaj. FOTO ISU Delta Tulcea

În cursul nopții de 23 spre 24 februarie, în jurul orei 1.00, pompierii tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism aflat într-un garaj din localitatea Greci.


La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Măcin a ISU Delta Tulcea, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă(garaj) cu pericol de propagare la locuința din apropiere. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta aproximativ o oră.

Proprietarul a suferit arsuri superficiale pe 10% din suprafața corpului la nivelul membrelor inferioare și superioare. Acesta a fost preluat și transportat la spital de către echipajul SAJ prezent la fața locului pentru investigații suplimentare.

Au ars autoturismul și garajul în totalitate, dar a fost salvată locuința învecinată. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.