Aproximativ 1.300 de constănțeni din învățământ au solicitat să fie vaccinați

0
136

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat și a transmis către Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța datele necesare demarării activității de vaccinare prioritară a personalului din învățământul preuniversitar.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a stabilit programarea cadrelor didactice, a personalului didactic auxiliar și nedidactic din județ.

Activitatea va începe joi, 25 februarie 2021, la ora 09.00, la Pavilionul Expozițional Constanța. Se organizează opt fluxuri destinate personalului din învățământ: șase pentru persoanele cu vârste de peste 55 de ani și două pentru cele cu vârste de până în 55 de ani.

La nivelul județului, au solicitat să fie vaccinate prioritar 1.296 de persoane din învățământ, dintre care 551 sunt peste 55 de ani, iar 745 au sub 55 de ani.

Vaccinarea va începe cu personalul din municipiul Constanța, din 26 februarie continuând pentru tot personalul din județ, atât din unități de învățământ de stat, cât și din cele de învățământ particular.

Din datele centralizate până vineri, 19.02.2021, s-au vaccinat 1.056 de persoane din învățământul preuniversitar constănțean. Nu s-au înscris pentru vaccinare prioritară toți cei care erau programați în perioada imediat următoare pe platforma națională.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.