Incendiu puternic izbucnit de la verificarea unei butelii cu flacără

0
428
Un puternic incendiu a pornit de la o butelie. FOTO ISU Delta Tulcea

Un bătrân a verificat cu o brichetă dacă a montat bine butelia și a provocat un incendiu puternic. Respectivul a ajuns la spital cu arsuri de gradul I pe față și pe mâini.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați în jurul orei să intervină în localitatea Beștepe pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.

La faţa locului s-au deplasat de urgență două echipaje specializate de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacăra și degajare de fum dens în bucătăria locuinței cu risc de extindere a arderii, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite fiind salvată locuința.

Incendiul s-a produs în momentul schimbării buteliei de aragaz, din cauza folosirii flăcării deschise pentru verificarea etanșeității instalației. Urmare a acestei acțiuni, o persoană de sex masculin, proprietarul în vârstă de 86 ani a suferit arsuri de gradul I pe față și membrele superioare. Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul SAJ prezent la fața locului și apoi transportat la spital.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.