Zeci de sancțiuni au fost aplicate în județul Tulcea pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19

0
1261
Ambulanță în municipiul Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența Tulcea a comunicat că în urma celor 40 de controale efectuate pe parcursul zilei de 12 octombrie de echipele mixte de control în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică au fost aplicate 79 sancțiuni contravenţionale. Valoarea cumulată a amenzilor în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid 19 este de 36.700 lei.

La data de 13 octombrie, 545 persoane din județul Constanța se află în carantină la domiciliu.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, 227 teste au fost efectuate în cursul zilei de 12 octombrie.

Dintre persoanele testate până în prezent au fost confirmate 1.113 persoane care au fost internate pentru a primi tratament.

Au fost înregistrate 49 de la debutul pandemiei, ultimul caz fiind înregistrat în cursul zilei de 12 octombrie.

Este vorba de o femeie în vârstă de 67 de ani ce avea și insuficiență renală cronică, hemodializată, obezitate și hipertensiune arterială.

La data de 13 octombrie, 239 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 64 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 121 izolate la domiciliu, iar 825 persoane au fost declarate vindecate.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.