Încep lucrările de amenajare a sensului giratoriu, la intrare în Lumina

0
557
Intersecție DN 22 cu DJ 226

La Lumina încep lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la intrare în localitate. Primăria Lumina a emis un comunicat privind restricționarea traficului rutier în zonă, începând de luni, inițial pentru demontarea stâlpilor de iluminat, apoi pentru lucrările  propriu-zise.

Iată comunicatul:

“În atenția conducătorilor auto! Vă informăm că luni, 22 iunie 2020, iîncepând cu ora 9, traficul rutier din intersecția DN 22 (șoseaua Tulcei) – DJ 226 (strada Năvodari) va fi restricționat, ca urmare a unor lucrări de dezafectare a stâlpilor de iluminat din interesecție. Lucrările sunt necesare ca urmare a semnării ordinului de începere în vederea execuției lucrăărilor de: „Amenajare sens giratoriu intersecție DN 22 (km 286+050) cu DJ 226 (localitatea Lumina)”. Traficul rutier în zonă va fi îngreunat pe perioada lucrărilor de intervenție, iar conducătorii auto sunt rugați să manifeste înțelegere, răbdare și să urmeze indicațiile agenților de poliție care vor fi în zonă pentru a dirija traficul. Vă mulțumim pentru înțelegere”,  se arată în comunicatul  primăriei.

De precizat că toată  lumea care tranzitează această intersecție a semmnalat necesitatea amenajării unui sens giratoriu la intrare în Lumina, luând în considerare numărul   mare de accidente rutiere produse în acel  loc. Se pare că nu mai durează mult până când acesta va fi amenajat și finalizat.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.