Prefectul George Niculescu atrage atenţia: Număr fără precedent de noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, în 48 de ore

0
1067
George Niculescu

Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, atrage atenţia asupra “exploziei” de noi cazuri de coronavirus şi îndeamnă constănţenii să nu renunţe la măşti şi să păstreze distanţarea socială. Iată mesajul acestuia:

“Virusul nu a plecat dintre noi!

În ultimele 48 de ore, 31 de constănțeni au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2! Este un număr fără precedent, care ne arată clar că pandemia nu este istorie, ci virusul este mai prezent ca niciodată. Pe fondul relaxării, mulți oameni au lăsat garda jos. Cu ochii mei văd cum oamenii au început să renunțe la măști și să nu mai țină cont de distanțarea socială.

Dragi constănțeni, au trecut mai bine de trei luni de când ne luptăm cu acest virus și, știu foarte bine, a intervenit oboseala, nu toată lumea mai are răbdare, fiecare om își dorește să revină la viața normală, așa cum o cunoșteam cu toții, anul trecut, spre exemplu. Dar prin nerespectarea recomandărilor, nu facem altceva decât să prelungim această stare „gri” în care ne regăsim și astăzi.

În continuare, fac apel la RESPONSABILITATE și o voi face până în momentul în care vom fi 100% în siguranță! Vă rog să respectați TOATE recomandările venite de la autorități și să nu uitați că este foarte important să păstrăm distanțarea socială, să purtăm masca de protecție și să menținem o igienă corespunzătoare a mâinilor.

Acțiunile noastre, împreună, pot face diferența!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.