Începe Conferința Națională de Psihologie: Daniel David, așteptat la Constanța

0
127

Conferința Națională de Psihologie, sub tema “Psihologia în era digitalizării”, debutează sâmbătă, 2 mai a.c., la prestigioasa Universitate “Ovidius” din Constanța.

Suntem încântați să vă informăm că mâine începe un eveniment deosebit în lumea psihologiei, care va aduce împreună experți, profesioniști și pasionați de acest domeniu fascinant. Conferința Națională de Psihologie este un loc de întâlnire dedicat discuțiilor și prezentărilor privind impactul digitalizării asupra psihologiei și a practicii psihologice în zilele noastre”, susțin organizatorii evenimentului.

Universitatea Ovidius din Constanța găzduiește acest eveniment deosebit, oferind un cadru academic și inspirațional pentru toți participanții. Conferința se desfășoară pe parcursul a două zile, oferind o varietate de prezentări, dezbateri și ateliere interactive care explorează relația dintre psihologie și lumea digitală.

Potrivit prof.univ.dr. Mihaela Rus, președintelui Colegiului Psihologilor Filiala Constanța, președintele Asociației PsihoTrafiQ și prodecan la Facultatea de Drept și Știinte Administrative din cadrul Universității „Ovidius”, evenimentul va reuni peste 600 de participanți din domeniu, printre care renumitul Daniel David, rectorul UBB Cluj, cel mai citat psiholog din România în literatura de specialitate.

Dăm start Conferinței APR 2023. Voluntarii noștri vă așteaptă pentru înregistrare. Astăzi de la ora 15.00 sunt programate workshop-uri și de la ora 17.00 dezbateri“, a menționat prof.univ.dr. Mihaela Rus.

De precizat faptul că partenerii evenimentului sunt Universitatea Ovidius, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, dar și Colegiul Psihologilor din România.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.