Începe demolarea caselor de pe terenurile cumpărate la Cumpăna de proprietarul magazinelor Penny

0
4837

În comuna Cumpăna se va construi un supermarket Penny. Pentru ca investiţia să se poată realiza, reprezentanţii Rewe (companie care deţine acest lanţ de magazine) s-au întâlnit anul trecut, în cadrul unei dezbateri, cu cetăţenii. Mai mult, Rewe Projektentwicklung România SRL a cumpărat câteva proprietăţi pe care a considerat că se impune realizarea investiţiei.

Pe terenurile cumpărate de investitor se află şi case, pe care Rewe urmează să le demoleze. A fost depusă documentaţia necesară în acest sens. Prin planul înaintat de investitor autorităţilor competente urmărește reglementarea terenului în vederea construirii unui spațiu comercial astfel: suprafața terenului studiat este de 6809 mp, fiind delimitat astfel:

-la Nord: str. Nucilor

-la Est: alee acces, M. Manole, nr.45 din str.Nucilor

-la Sud: Șoseaua Constanței.

-la Vest: B. Eugenia

Păstrând limitele și specificul zonelor de reglementare din PUG, teritoriul studiat va fi organizat din punct de vedere operațional într-o zonă de reglementare omogenă. Se vor construi: spațiu comercial, construcții aferente echipării tehnico-edilitare, circulații auto și pietonale, parcaje la sol, spații verzi amenajate, împrejmuiri, platforme betonate.

Amplasamentul este situat pe strada Constanței, numerele 74, 76, 82, 84 și strada Nucilor, numerele 45, 45A, 45B. Zona beneficiază de acces facil din arterele importante de circulaţie din zonă.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.