Începe judecata în cazul celor trei indivizi care au înjunghiat un agent de pază, la Costinești

0
638

Cei trei indivizi care au agresat mai multe persoane la Costinești și au înjunghiat un agent de pază, au fost trimiși în judecată, iar judecătorul de cameră preliminară a dat undă verde pentru începerea cercetării judecătorești. Doi sunt acuzați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, al treilea – pentru tentativă de omor.

Marius și Nicolae Caddy Tatu, tată și fiu, arestați la sfârșitul lunii iunie, după ce au înjunghiat cu cuțitul un agent de pază angajat al One Star Security, care a intervinit pentru aplanarea unor scandaluri provocate chiar de ei, au fost deferiți justiției prin rechizitoriu, împreună cu cel de-al treilea agresor, care e minor.

După analizarea materialului probator, judecătorul de cameră prteliminară a dispus, luni, 27 septembrie, începerea judecății pentru cei trei indivizi, tatăl și cei doi fii, dintre care unul minor, în legătură cu incidentul de pe plaja din Costinești, din iunie, când aceștia au agresat, din senin, mai mulți tineri care se aflau pe faleza din Costinești. În ajutorul tinerilor a sărit un agent de pază care a fost lovit și înjunghiat de trei ori.

Așa cum ne-a declarat și managerul societății One Star Security, Marius Gheorghe, mai multe persoane de etnie romă au agresat mai mulți tineri, moment în care a intervenit agentul de intervenție al societății, care avea obiectivul în acea zonă. Agentul a fost înjunghiat de trei ori de către unul dintre agresori, care a fugit împreună cu ceilalți. S-a sunat imediat la 112 și s-a solicitat intervenția polițiștilor, iar șeful societății de securitate susține că aceștia au venit după mult timp de la solicitare și că mai frepede au ajuns mașinile de intervenție ale societății.

De precizat că cei doi agresori principali sunt cercetați în stare de arest, în timp ce minorul se află sub control judiciar. Tot luni, 27 septembrie, instanța le-a respins celor doi arestați cererile de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.