Începe reprogramarea pentru vaccinarea antiCOVID!

0
410

Angajații din domeniile esențiale care se pot vaccina antiCOVID în etapa a II-a și care deja s-au programat în acest sens, vor fi reprogramați, peste zece zile. Ei vor primi prin SMS și e-mail noile date și intervalele orare pentru administrarea vaccinului.

De joi, 28 ianuarie a.c., se pune în aplicare procesul de reprogramare a persoanelor incluse în Etapa a II-a de vaccinare din categoria domenii esențiale. Astfel, o persoană programată inițial pentru administrarea primei doze la data de 28 ianuarie a.c. va fi reprogramată la data de 8 februarie a.c., cu rapel la data de 8 martie a.c. (28 de zile).

Sunt 35.304 persoane care aveau programare inițială în perioada 28 ianuarie – 11 februarie a.c. și care vor fi reprogramate la un interval de zece zile.

În ceea ce privește reprogramarea persoanelor din Etapa a II-a din categoria domenii esențiale, aceasta se face prin intermediul platformei informatice, în ordinea realizării programărilor inițiale, la centrele de vaccinare unde acestea erau programate inițial. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a formulat deja noile cerințe operaționale către Serviciul de Telecomunicații Speciale, astfel încât procesul de reprogramare să se desfășoare optim.

Toate persoanele ce vor fi reprogramate vor fi înștiințate prin SMS și e-mail, în care vor fi specificate noile date și intervale orare pentru administrarea vaccinului. De asemenea, prin e-mail cei reprogramați vor primi o nouă recipisă care conține noile date de vaccinare, existând, totodată, posibilitatea de vizualizare a recipisei în secțiunea „Programările mele”, direct în platformă.

Pentru celelalte persoanele programate în Etapa a II-a, exceptând persoanele din domeniile esențiale, se menține același ritm de vaccinare. Vaccinarea continuă pentru persoanele din centrele rezidențiale, dializați, persoane nedeplasabile și cele fără adăpost.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.