Incidența în județul Constanța a depășit cifra 4, iar pe municipiu, cifra 6. De duminică intră în vigoare restricțiile

1
1018

Rata de infectare cu virusul Sars-Cov-2 în municipiul Constanța și la nivelul județului a crescut semnificativ în ultimele săptămâni.

Astfel, sâmbătă, 27 martie a.c., incidența la mia de locuitori este de 6,15. Vineri, 26 martie a.c., rata de incidență raportată de către DSP Constanța a fost de 5,84.

La nivelul județului Constanța rata de infectare raportată astăzi este de 4,07, iar vineri, 26 martie a.c., incidența a fost de 3,88.

Acolo unde incidența va fi peste 4 la mia de locuitori, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică – circulația va fi permisă doar până la orele 20.00.

La operatorii economici, activitatea va fi permisă până la orele 18.00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekendului se face când incidența scade sub 3.5 la mie.

Dacă incidența depășește 7.5 la mie, circulația va fi permisă până la orele 20.00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici activitatea până la orele 18.00 tot pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri va fi dacă scade sub 7 la mie.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Ati pus și focarul de la teatrul oleg danovski? Mor aia pe capete in teatru. Ascunde ti voi ca și directoarea situația de acolo? Toata orchestra si cei de la balet sunt pozitivi si in carantina. Sau nu aveti voie sa spuneti ceva devrau de teatru. D-na Alexandra te stiam mai directa si fara frica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.