Incidența la mia de locuitori a cazurilor de COVID-19 este în creștere în județul Tulcea

0
289
Echipaj al Ambulanței. FOTO Cătălin SCHIPOR

Județul Tulcea a ajuns la un număr total de 1885 de persoane depistate cu COVID-19, 30 dintre ele numai în ultimele 24 de ore, iar rata de incidență a ajuns la 1,52 la mia de locuitori. Neregulile și sancțiunile aplicate de către forțele de ordine arată că măsurile luate pentru stoparea răspândirii noului coronavirus nu se respectă așa cum ar trebui.

În cadrul celor 71 de controale efectuate pe parcursul zilei de 9 noiembrie au fost aplicate 79 sancțiuni contravenţionale cu o valoare cumulată de 19.500 lei, în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid-19.

În data de 10 noiembrie, 980 persoane se aflau în carantină la domiciliu. Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Județeană Tulcea, 315 teste au fost efectuate în data de 9 noiembrie.

Dintre persoanele testate până în prezent au fost confirmate 1.885 de persoane, care au fost internate pentru a primi tratament. Dintre acestea au fost înregistrate și 75 de decese, ultimul fiind cel al unei femei în vârstă de 70 de ani, aflată internată în Spitalul Județean Tulcea, în Secția de Boli Infecțioase.

La această dată, 464 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 80 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 304 izolate la domiciliu, iar 1346 persoane au fost declarate vindecate.
C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.