Un recidivist a gonit pe străzile din municipiul și județul Tulcea cu poliția pe urmele sale

0
751
Echipaj de poliție în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Condamnat în trecut pentru infracțiuni la regimul rutier, un individ din localitatea Izvoarele, județul Tulcea a fost depistat în trafic, la volanul unui autoturism de către un echipaj de poliție. A refuzat să oprească la semnalele regulamentare, pornind într-o cursă nebună prin municipiul Tulcea, fiind în cele din urmă blocat în localitatea Trestenic.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în noaptea de 8 spre 9 noiembrie au încercat oprirea unui autoturism care nu s-a supus semnalelor. S-a pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din municipiul Tulcea, unde a forțat și un baraj al unui echipaj de jandarmi.

Ulterior, acest autoturism a fost depistat în trafic și urmărit de un echipaj al Serviciului Rutier până în zona localitatea Trestenic, unde s-a reușit interceptarea conducătorului auto.

Odată cu identificarea acestuia, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 28 din comuna Izvoarele, județul Tulcea, nu poseda permis de conducere și a mai fost cercetat în anii anteriori pentru aceeași infracțiune.

Tânărul a fost reținut, iar în seara zilei de 9 noiembrie Judecătoria Tulcea a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.