Incredibil! Au intrat cu TIR-ul pe plaja sălbatică

0
492

Inspectorii Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) , organizați în echipe mixte, împreună cu reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și ai Poliției Deltei, au desfășurat ample controale pe plajele din sudul Rezervației Biosferei Delta Dunării. Astfel, în perioada 8-9 august, printre mașinile aflate pe plajă echipele de control au descoperit și un TIR.

La fel ca și în weekend-urile trecute, cei mai mulți turiști au fost tot la Vadu, astfel, în ziua de 8 august, aproximativ 12.000 turiști și 2.200 de mașini, au fost estimați la plaja Vadu, pe plaja Corbu, 900 de turiști și 350 de mașini, iar pe plaja Midia, 300 turiști și 150 mașini. De asemenea, duminică, 9 august, pe cele trei plaje au fost estimați un număr total de 13.450 de turiști și 2.730 mașini”, au precizat reprezentanții ARBDD.

Din păcate, mulți dintre cei sosiți pe aceste plaje sălbatice, neamenajate, “continuă să ignore indicațiile de pe panourile de informare amplasate în zonă și pun presiune pe habitatele naturale costiere, iar pentru aceste fapte sunt sancționați”, au declarat reprezentanții ARBDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.