S-a aprobat demolarea vechii Săli Polivalente din Tulcea pentru a face loc celei noi

0
656
Proiectul noii Săli Polivalente din Tulcea

Guvernul a aprobat, vineri, 7 august a.c., demolarea actualei Săli Polivalente din municipiul Tulcea în vederea realizării, pe același amplasament, a obiectivului de investiții „Construire Sală Polivalentă municipiul Tulcea“, ai cărui indicatori tehnico-economici au fost aprobați prin Hotărârea Guvernului 562/2019, proiect demarat de Consiliul Județean cu finanțarea Companiei Naționale de Investiții.

Proiectul prevede un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20x40m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește la 4.438 de locuri.

„Mi-am asumat anul trecut proiectul privind construcția unei noi Săli Polivalente în municipiu în fața voastră și mă bucur să îl onorez prin fapte.
Vineri am primit aprobarea demolării celei existente după ce în februarie a fost semnat contractul. Avem undă verde pentru o nouă sală, una modernă, care să încurajeze desfășurarea competițiilor sportive și dezvoltarea sportului în județul nostru“,
a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.