Incredibil! Zeci de oameni s-au călcat în picioare la biserica din centrul Năvodariului, să ia agheasmă!

5
10713

Situaţie incredibilă în Năvodari, în plină pandemie de coronavirus! Preotul Salomia Andrei de la Biserica Buna Vestire din centrul oraşului Năvodari a ales să nu respecte regulile şi a primit credincioşii în zona bisericii, pentru a le împărţi… agheasmă! O mare de oameni s-a bulucit la lăcaşul de cult, la faţa locului fiind solicitată intervenţia Poliţiei!

Preotul ar fi motivat poliţiştilor că… “a uitat” uşile bisericii deschise, iar când s-au oprit oamenii din zonă acolo, nu i-a putut refuza. Faţa bisericească va primi amendă.

Contactat de Focus Press, reprezentantul Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu a declarat: “Prezența oamenilor pe spațiul public nu e de competența noastră. Ordonanța spune clar, slujbă fără credincioși ÎN biserică. În afara ei, pe spațiul public, nu mai e competența noastră. Dar înțelegem dorința credincioșilor de a beneficia de roadele slujbelor bisericești, după finalul slujbei.Probabil au venit să ia apă sfințită după finalul slujbei”.

Vom reveni cu detalii!

5 COMENTARII

  1. Felicitari, sunteti buni ziariști ! Va rog să faceti un reporrtaj despre biserica Sf haralambie de pe blv Tomis, langa Piata roțu vis a vi de PECO Petrom,cu escrocul de popa Ciprian, care si-a facut vila, are firme de vanzare bauturi si tigari, masini, face jumate jumate la inmormantari cu o firma de inmormantari din Constanta, terenul unde este construita ilegal cladirea bisericii, a fost promisa de fostul primar Mazare si Nicusor Constantinescu ca loc de parcare pentru cetatenii acre demoleaza garajele dintre blocuri. Fapt care nu s-a petrecut, dat arhiepiscopul tomisului Macedon Popescu care este din Nordul Moladovei , si-a adus nepotul in Constanta popa Ciprian , care in Dorna Arini, are joagar, afceri taie padurile din suceava…cercetati si intrebati oamenii de la blocul de vis a vis este unul lung de 10 etaje ,2B,3B ,4B,5B si cele din spate de langa centrala termica. Pe acel loc unde este biserica, pe dedesupt trec conductele de apa alae cartierului, si cablelel de alimnetare de forta de la statia electrica de linga Service auto, care alimneteaza tomis Nord , Soveja si Delfinariul pina sus pe Unirii. Oameni buni, ceea ce se petrece in Constanta trebuie adusa in atentianopinii publice, actualul primar Fagadau , este smecher, are miliaone de euro dar nu in banci in Romania, banii ii tine acasa in seif…tineti mente acesata informatie…

  2. Correct!
    BOR distribuie, ca persoana juridica virusul Covid19 prin “parohia xx Navodari” in mod gratuit, si la liber; persoanele fizice care pupa/preiau iresponsabil virusul “aghezmuit”. Cine raspunde?

    • Dar pentru virusul pe care îl iau oamenii din piețe și de la marketuri, cine răspunde? Să vedem acum! Bisericile au fost închise, deci nu pot fi acuzate de răspândirea virusului. Dar pedeapsa lui Dumnezeu va veni! Ați luat boala din toate îmbulzelile de pe la piețe și marketuri. Ateul are mai multe drepturi decât creștinul??? Torționarii din închisorile comuniste au fost români, să ne amintim bine asta! Azi, urmașii acelor torționari ridică glasul împotriva Bisericii și a sufletului românesc!

  3. Minunat! Îndrăzniți, Eu am biruit lumea! spune Mântuitorul. Bravo lor că au dovedit tuturor că sufletul românului nu a murit. Suntem creștini ortodocși și nimeni nu ne poate lua asta. Agheazma de la Izvorul Tămăduirii este vindecătoare, iar oamenii au nevoie de sănătate. Dumnezeu este cu noi! Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.