Îndeplinește dorințele din scrisorile copiilor părăsiți și ale persoanelor cu dizabilități!

0
229

Constănțenii pot citi scrisorile copiilor şi adulţilor din centrele rezidenţiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și le pot îndeplini dorințele, atât cât pot. În schimb, vor primi ornamente cu tematica Sărbătorilor de Iarnă, lucrate manual de către aceștia.

„În această perioadă a anului, fie copii, fie adulţi, toţii simt o fărâmă de bucurie când se gândesc la Sărbătoarea Crăciunului și la darurile de sub brad. Cuprinsă de acest spirit, echipa D.G.A.S.P.C. Constanța, formată din ajutoare de încredere ale Moșului, a inițiat o campanie prin care se dorește implicarea întregii comunități de la malul mării, pentru a aduce zâmbetul pe chipul tuturor persoanelor instituționalizate.

Sunteți invitați să faceți un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, fiind pentru prima dată când veți dărui primind în același timp, semn că izolarea ne poate aduce mai aproape ca oricând!

Ne dorim ca această campanie să fie acompaniată de clopoțeii renilor lui Moș Crăciun iar voi, constănțeni mici și mari, să veniți cu inimile deschise pentru a ne cunoaște și pentru a face schimb de cadouri“, a transmis colectivul D.G.A.S.P.C. Constanța.

Începând cu data de 11 Decembrie, pe pagina de Facebook a direcției – https://www.facebook.com/DGASPC.CONSTANTA vor fi publicate scrisori cu dorinţele copiilor şi adulţilor din centrele rezidenţiale, cât și detalii referitoare la modul și locația în care se va face schimbul de cadouri. Tot ce trebuie să facem este să alegem o scrisoare destinată Moşului şi, împreună cu alţi oameni de bine, să îndeplinim cât mai multe din dorinţele aşternute pe hârtie.

În schimb, vom primi ornamente cu tematica Sărbătorilor de Iarnă, lucrate manual de beneficiarii sistemului de protecţie. Sunt obiecte unicat, lucrate în mare parte din materiale reciclabile.

Pentru mai multe informații, putem suna la numărul de telefon 0241/480.872 (de luni până joi, între orele 8.00 și 16.30, și vineri, între orele 8.00 și 14.00), persoană de contact Oana Manoilă.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.