Individul care a împușcat în cap o persoană, cu un pistol cu bile, arestat pentru 30 de zile

0
554
Tribunalul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Tânărul de 19 ani care a împușcat o persoană în zona capului, la începutul lunii, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat de lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Este vorba despre un puști de numai 19 ani care a reușit să stea ascuns nu mai mult de o săptămână, de pe data de 5 septembrie, când a tras cu un pistol cu bile spre 2 persoane, în urma unui conflict spontan. Una dintre persoane a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri.

Șapte zile mai târziu, individul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din Constanța, iar pentru prinderea acestuia a fost nevoie de intervenția polițiștilor de la acțiuni speciale, mai ales că tânărul opunea rezistență și mai amenința și cu un cuțit pe care îl avea asupra lui.

Odată arestat, acesta urmează să dea explicații oamenilor legii în legătură cu faptele sale, pentru care riscă mulți ani de detenție.

D.A.

Citește și: Individul care a împuşcat în cap un bărbat, în centrul Constanţei, a fost prins după ce a comis şi o tâlhărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.