Individul care a incendiat-o pe adolescenta de 17 ani a murit

0
3319
Sursa foto: antena3

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți, a murit la spital. Agresorul era internat în spitalul din Drobeta Turnu-Severin după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi.

În urmă cu câteva zile, Ion Turnagiu a fost găsit spânzurat cu tricoul. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie, după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, pentru comiterea a cinci crime, și a fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a Tribunalului Mehedinţi, prcizează Europa FM.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.