ATENȚIE ȘOFERI: trafic restricționat în unele zone, pe Autostrada Soarelui

0
221
Autostrada Soarelui

Circulația este restricționată pe Autostrada Soarelui, în zona Fetești, pe sensul de mers spre litoral. Restricții de circulație sunt și pe sensul de mers spre București, în zona Cernavodă și Peștera. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, este vorba despre niște lucrări de reparații la parapetul metalic.

Timp de două zile, în zonele menționate se execută lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 143+300 de metri, orașul Fetești, județul Ialomița. Astfel, banda de urgență și banda unu sunt restricționate până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrii 178+700 de metri, în comuna Peștera, județul Constanța, și 163+500 de metri, în orașul Cernavodă, marți între orele 10.00 – 14.00 se fac lucrări de reparații la parapetul metalic, banda doi fiind restricționată.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.