Individul condamnat pentru că și-a agresat sexual fiicele vitrege, prins că făcea borhot în închisoare și îl ascundea în pernă

0
1568
Daniel Gavrilă, sursa foto: Facebook

Daniel Gavrilă a fost condamnat la 8 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a agresat sexual fiicele vitrege, minore la acea vreme. A ajuns în Penitenciarul Poarta Albă, iar acum e supărat că i s-a interzis să primească vizite pentru o perioadă de 2 luni. Motivul este că a fost prins cu borhot în pernă. Condamnatul susține că nu era al lui, motiv pentru care a tot contestat interdicția.

Potrivit informațiilor noastre, prin hotărârea din data de 21.01.2022 a Comisiei de disciplină din cadrul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă, s-a reţinut că, la data de 7.01.2022, cu ocazia efectuării unui control inopinat, în perna numitului Daniel Gavrilă s-a descoperit o sticlă cu borhot, faptă ce constituie abatere disciplinară. Astfel, deținutul s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri cu excepția celor necesare pentru igiena individuală sau exercitarea drepturilor la apărare, petiționare, corespondență și asistență medicală, pentru o perioadă de 2 luni.

Cu ocazia audierii sale atât la cercetarea disciplinară cât şi în faţa judecătorului de supraveghere a privării de libertate, petentul a recunoscut în parte săvârşirea abaterii disciplinare reţinute în sarcina sa, respectiv faptul că este real că la patul său a fost descoperită o sticlă de borhot însă aceasta aparținea unui alt coleg.

De asemenea, petentul a solicitat aplicarea unei alte sancțiuni disciplinare.

Magistrații au dispus înlocuirea sancțiunii suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri cu sancțiunea: suspendarea dreptului la vizită pentru o perioadă de 2 luni. Însă, persoana privată de libertate nu a fost de acord nici cu această sancțiune, astfel că a depus o nouă contestație, ce i-a fost respinsă.

Gavrilă, condamnat pentru că și-a agresat sexual fetele vitrege

Daniel Gavrilă a fost cercetat pentru că a agresat sexual fiicele concubinei sale de la acea vreme. Mai exact, de la sfârșitul anului 2017 și până în martie 2018, individul a abuzat sexual două copile, de 8 și 9 ani. Copilele au povestit mamei, iar aceasta a reclamat la Poliție. În iunie 2018 a fost arestat preventiv, iar în 2019 a fost pus sub control judiciar.

A fost trimis în judecată, fiind condamnat de către Judecătoria Constanța, pe 9.07.2019, la 5 ani de închisoare, pentru viol.

Decizia nu a fost definitivă, iar la apel, pe 2.04.2020, pedeapsa i-a fost mărită la 8 ani și 4 luni.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.