Individul din Mangalia, care amenința victimele că le taie urechile dacă nu cotizează, a primit 1 an și 6 luni de închisoare pentru șantaj

0
6785
Curtea de Apel Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat, joi, 5 noiembrie, un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj în formă continuată.

Potrivit unor surse din zona Mangaliei, în speță, este vorba despre I.S. Alcin, un individ cercetat în mai multe dosare și pare ”specializat” pe șantaj. Adică, dacă în noiembrie 2020 a fost încarcerat pentru o astfel de faptă, ei bine, și în urmă cu 10-11 ani tot cu astfel de infracțiuni se ocupa.

În 2010, presa locală scria despre acesta că, împreună cu alți indivizi, au intrat peste oameni în case și i-au amenințat cu acte de violență, dacă nu cotizează cu diferite sume de bani. Pe unii i-a amenințat că le taie urechile, iar unui bărbat i-a spus că îl nenorocește, că o să ajungă în căruț, dacă nu face rost de bani.

După toate acestea, curios este cum de a primit doar un an și jumătate de închisoare.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.