Reacția Elenei Băsescu după ce i-a fost săltată mașina

0
616
Locul pe care era parcată mașina - Foto: Elena Băsescu/Facebook

Hingherii de mașini așa cum sunt cunoscuți angajații de la Confort Urban din Constanța nu iartă pe nimeni. Nici chiar dacă ești Elena Băsescu și candidata nr. 1 la Parlament a Partidului Mișcarea Populară, filiala Constanța.

În dimineața zilei de vineri, 6 noiembrie, a.c., mașina Elenei Băsescu parcată neregulamentar a fost ridicată de platforma Confort Urban și dusă în parcul destinat special pentru aceastea. Aceasta susține că nu a găsit alt loc de parcare și că recunoaște că a greșit.

”Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată”, a precizat Elena Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.