Costel Aurelian Dumitrașcu, noul viceprimar al orașului Năvodari: “Cu responsabilitate vom duce acest mandat doar în interesul locuitorilor”

0
709

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit joi, 6 noiembrie a.c., în ședință de îndată pentru a stabilii noul viceprimar. Costel Aurelian Dumitrașcu este noul viceprimar al orașului Năvodari.

Îi asigur pe năvodăreni că în ciuda faptului că PNL și USR nu au vrut să-și asume responsabilitatea votului pentru mandatul de viceprimar, îmi mențin deschiderea către toți consilierii indiferent de culoarea lor politică și niciodată nu vom bloca proiecte benefice pentru Năvodari! Mai mult decât atât lansez public încă o invitație pentru PNL și USR să le acord sprijinul necesar în materializarea promisiunilor făcute de ei în campania electorală, chiar dacă au ieșit pe locurile 4 și 5. Nu este loc de orgolii în PMP, sunt dispus încă să-i ajut. Cu responsabilitate vom duce acest mandat doar în interesul locuitorilor orașului Năvodari! Așa să-mi ajute Dumnezeu“, a declarat, pentru Focus Press, Costel Aurelian Dumitrașcu, noul viceprimar al orașului Năvodari. De precizat că PMP nu a făcut alianță cu PSD.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.