Mall-urile se vor închide la ora 21.00. Iată până când

0
1038

Raed Arafat, secretarul de stat și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a anunțat, vineri, 6 noiembrie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, pe tema noilor măsuri ce vor intra în vigoare luni, 9 noiembrie a.c., faptul că mall-urile se vor închide se la orele 21.00.

Conform Hotărârii 52 a Comitetului pentru Situații de Urgență magazinele, spațiile comerciale, săile de sport etc., își vor închide activitatea de la ora 21.00, pentru 30 de zile.

Art. 9 Se propune instituirea obligației pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private să-și organizeze și desfășoare activitatea în intervalul orar 05.00 – 21.00.

(2) Prin excepție de la prevederile alin. (1), în intervalul orar 21.00 – 05.00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de
livrare la domiciliu.

(3) Prin excepție de la prevederile alin. (1), unitățile farmaceutice, benzinăriile și operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu își pot desfășura activitatea în regim normal de muncă, cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Art. 10 Se propune ca implementarea măsurilor prevăzute în prezenta hotărâre să se realizeze pe o perioadă de 30 de zile, urmând ca la finalul acesteia, în funcție de evoluția situației epidemiologice, să se hotărască, după caz, menținerea, eliminarea sau modificarea acestora.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.