Mai multe persoane, condamnate pentru infracțiuni rutiere, au fost conduse la Poarta Albă

0
128
Penitenciarul Poarta Albă

Un număr de 4 persoane care au fost condamnate pentru diverse infracțiuni la regimul rutier, au fost conduse la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-și ispăși pedepsele primite. Împreună cu acestea, a fost condus și un alt individ, condamnat pentru furt.

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat, miercuri, 4 noiembrie, doi bărbați, de 32, respectiv 42 de ani, pe numele cărora Judecătoria Medgidia a emis mandate de executare a pedepsei de 1 an și 4 luni, respectiv 2 ani și 4 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat, joi, 5 noiembrie, un bărbat, de 38 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 3 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Tot joi, 5 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 58 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 9 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.