Individul împușcat la Mihai Viteazu, după ce a sărit la gâtul polițiștilor, a fost arestat

0
5625
Tribunalul Constanța - Foto: Focus Press

Individul din localitatea Mihai Viteazu, care a amenințat, zilele trecute, polițiștii chemați de localnici, în urma unui conflict, a fost arestat.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă comisă la data de 2 septembrie a.c., în extravilanul localității Mihai Viteazu din județul Constanța, când polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost amenințați cu acte de violență de către un bărbat, de 30 de ani, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Reamintim că individul a intrat cu o turmă de capre pe un teren privat cultivat, iar localnicii au cerut ajutorul forțelor de ordine pentru a-l determina să iasă de pe terenul respectiv. Acesta i-a amenințat pe polițiști și chiar a încercat să-i lovească, motiv pentru care aceștia au fost nevoiți să facă uz de armă, îmouscându-l în picior.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.