Organizatorii Neversea vor fi sprijiniți de Guvern

0
315
Festivalul Neveresea

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat că marile festivaluri de muzică – Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle şi Summer Well – vor fi sprijinite de Guvern.

Raluca Turcan a făcut anunțul pe binecunoscuta rețea de socializare, după o întâlnire cu organizatorii acestor festivaluri.

„Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well vor fi sprijinite de Guvern!

Industria organizatoare de evenimente culturale mari a fost nevoită să-și întrerupă activitatea complet pentru cel puțin un an. Pierderile au fost mari atât pentru organizatorii evenimentelor, cât și pentru iubitorii de muzică, economia națională și chiar pentru promovarea țării. Un leu investit în această industrie de festivaluri poate genera venituri de zece ori mai mari.

Guvernul P.N.L. își propune crearea unei scheme de ajutor de stat pentru această industrie. În plus, prin intermediul unui grup de lucru interministerial, alături de Asociația Organizatorilor de Concerte și Evenimente din România, vom pregăti un set de norme sanitare pentru a se putea gândi astfel de evenimente în siguranță, începând cu anul viitor.
Mediul cultural are un partener de încredere în Guvernul României.

Prin dialog și parteneriat cu specialiștii din acest domeniu, vom identifica și pune în aplicare măsuri necesare pentru reluarea activităților în siguranță!“, a precizat vicepremierul Raluca Turcan.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.