Indivizii cercetați de DNA pentru trafic de droguri și alte infracțiuni, trimiși în judecată

0
136
Sediul DNA Constanța

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au dispus trimiterea în judecată, în două dosare distincte, a celor doiindivizi cercetați pentru de trafic de droguri în formă continuată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În speță, este vorba despre doi indivizi ale căror cauze au fost disjunse dintr-un dosar în care se face cercetări pentru fapte de corupție.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În perioada august 2020 – 30 ianuarie 2021, pe raza municipiului Constanța, cei doi inculpați ar fi vândut unor persoane fizice cantitatea de peste 8 grame de droguri de mare risc (canabis și cocaină).
De asemenea, la data de 31 ianuarie 2021, din locuințele inculpaților ar mai fi fost ridicată cantitatea totală de 80 g droguri (cocaină și canabis) pe care aceștia ar fi deținut-o în vederea comercializării și nouă cartușe cu glonț care erau deținute fără drept.

Dosarele au fost trimise spre judecare la Tribunalul Constanța cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul unui inculpat și cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cazul celuilalt.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.