INFOTRAFIC. Cum de circulă pe drumurile naționale și autostrăzi

0
23

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, miercuri, 28 iulie a.c., la orele dimineții, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A2 București  – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea,  dar și pe DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de fluență, pe un carosabil uscat și vizibilitate bună.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN 4 (localitatea Popești Leordeni). De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităților Chitila, Mogoșoaia, Domnești, Berceni și Popești-Leordeni.

Începând din data de 15 iunie 2021, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.