INFOTRAFIC. Situaţia traficului rutier pe drumurile naționale și autostrăzi

0
41

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează în ce condiții se circulă luni, 8 martie a.c., pe drumurile naționale și autostrăzi.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN Centura București, în zona localităţilor Mogoșoaia, Domnești și Berceni.

Circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), la kilometrul 107+500 de metri, pe raza localității Hârja, județul Bacău. Măsura a fost luată de autorități la sfârșitul lunii februarie pentru a permite efectuarea unor lucrări ce vizează creșterea gradului de siguranță rutieră (defrișarea plantației din zona lucrărilor, rânguirea versantului, stabilizarea cu plase de protecție și construirea unui zid de sprijin) în locul sus-menționat. Lucrările urmează să se desfășoare timp de mai multe luni.

Pe DN 68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 – 53, județul Timiș,  au început lucrări pentru executarea de reparații la partea carosabilă. Lucrările constau în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.