INFOTRAFIC. Starea drumurilor naționale și autostrăzilor

0
149

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, 5 noiembrie a.c., din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, circulația este restricționată pe prima bandă pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 92, în zona localității Căteasca, județul Argeș. Se circulă dirijat, doar pe banda a doua.

Traficul rutier este îngreunat pe mai multe artere rutiere din județele Cluj, Constanța, Iași și Tulcea, din cauza ceții care reduce vizibilitatea sub 200 metri și, izolat, sub 50 de metri.

Conducătorii auto care se deplasează în aceste zone sunt sfătuiți să reducă viteza, să evite manevrele riscante în trafic, să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor și să sporească atenția la volan.

Până la data de 11 noiembrie 2020, pentru efectuarea unor lucrări, este restricționată circulația pe banda de urgență și pe prima bandă pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe sensul către Lugoj, la kilometrul 409+850 de metri, în zona localității Holdea, județul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.