Clubul CSM Poli Iaşi, sancţionat de Comisia de Disciplină cu forfait (3-0) în favoarea echipei FC Viitorul Constanţa

0
144

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul CSM Poli Iaşi cu pierderea meciului cu FC Viitorul la ”masa verde”, cu scorul de 0-3, ca urmare a stingerii nocturnei la întâlnirea de duminică seara, din etapa a 9-a a Ligii I.

CSM Poli Iaşi – FC Viitorul Constanţa – incidente (nefuncţionarea instalaţiei de nocturnă) – În baza art. 83.5 din RD, coroborat cu art. 16.10 din ROAF, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancţionează clubul CSM Poli Iaşi cu forfait (3-0) în favoarea echipei FC Viitorul Constanţa“, se arată în soluţia publicată, miercuri, pe site-ul LPF care oficializează în acest fel rezultatul partidei de la Iaşi.

Meciul dintre CSM Poli Iaşi şi FC Viitorul Constanţa a fost suspendat în min. 55, la scorul de 2-1 pentru echipa gazdă, duminică seara, din cauza stingerii nocturnei pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi, în etapa a 9-a a Ligii I.

“Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situaţie să se oprească meciul din cauza opririi nocturnei. Ne-am fi dorit să câştigăm meciul pe teren. Ţinând cont de această stingere a nocturnei, ne vine ca o mănuţă situaţia. Am vrut amânarea meciului, din cauza probelemlor de COVID-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să-şi revină. De asemenea, avem şase accidentări în lotul primei echipe. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectaţi să îşi revină şi cei accidentaţi de asemenea să poată fi apţi”, a declarat Gică Popescu.  

Arbitrul Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti) a fluierat sfârşitul meciului la câteva secunde după ce gazdele au marcat al doilea lor gol, prin Răzvan Onea (54), moment în care nocturna s-a stins pentru a doua oară în acest meci.

Partida a început cu o întârziere de circa 50 de minute, din cauza problemelor de la instalaţia de iluminat a stadionului. Iniţial doar becurile de la doi stâlpi de nocturnă s-au aprins, iar apoi au pornit şi de la cel de-al treilea stâlp moment în care jocul a putut începe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.