Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști în ultimele 24 de ore, la Constanța

0
91
Acțiune a polițiștilor de la rutieră. FOTO IPJ Constanța

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un moped, pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul are numerele de înmatriculare retrase.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din satul Darabani, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un ansamblu rutier, format dintr-un tractor și remorcă, ambele neînmatriculate, pe D.J. 224. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 222, s-a produs un accient rutier (tamponare). Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 54 de ani, ar fi condus un tractor și ar fi acroșat un autoturism parcat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un buldoexcavator, pe strada Corbului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.