Instanța a dat “undă verde” judecății fiului Sorinei Hortolomei Moscu, cercetat pentru deținere de droguri

0
231
sursa foto: playtech.ro

Judecătorii Tribunalului Constanța au decis că este legală sesizarea instanței cu rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT, în cazul fiului Sorinei Hortolomei Moscu, deferit justiției pentru deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Judecătorul de cameră preliminară a decis că fiul Sorinei Hortolomei Moscu, cea considerată ca fiind ”mâna dreaptă” a fostului primar Radu Mazăre, poate fi judecat pentru infracțiunile reținute în sarcina sa. Potrivit

Este vorba despre tânărul M. I. Hortolomei a fost trimis în judecată de DIICOT  în septembrie 2020, pentru consum de droguri, atât el, cât și prietenul acestuia, M.C. Botnarciuc.

Pe data de 8 martie a.c., judecătorii Tribunalului Constanța au admis cererile și excepțiile invocate de fiul Sorinei Hortolomei, cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul penal instrumentat de DIICOT Constanţa.

Mai exact, la data respectivă, instanța a constatat că mai multe probe administrate în cursul urmăririi penale sunt lovide de nulitate, motiv pentru care au fost excluse din dosar. Judecătorul a dat termen  5 zile procurorului ca să remedieze neregularităţile constatate şi să-i comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată sau solicită restituirea cauzei.

Dosarul a rămas pe rolul Tribunalului, iar joi, 29 aprilie, judecătorul a dat undă verde judecării cauzei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.