Noua fiţă din acest sezon estival: croaziere cu petreceri în Marea Neagră pe yachtul Alezzi

0
6053

Antreprenorii de la malul mării vin cu idei noi pentru petrecerea timpului liber și pentru distracția constănțenilor și turiștilor. Patronii resortului Alezzi din Mamaia Nord au venit vara aceasta cu un concept nou de croaziere pe mare și au lansat la apă catamaranul Alezzi Yacht. Un yacht cu trei punți unde aproximativ 100 de persoane pot petrece clipe unice pentru câteva ore.

Cu două croaziere pe zi una la ora 10:00 și una la ora 16.00 aveți timp suficient pentru a vă bucura de peisaj și de a vă relaxa de grijile cotidiene. O croazieră durează patru, cinci ore. Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a se deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Pe durata croazierei puteți admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce vă delectați papilele gustative cu o gamă diversificată de preparate culinare rafinate.

Pe perioada mini-vacanței de Paște și 1 Mai, yachtul va avea mini-croazierele vor fi organizate începând de joi și până luni inclusiv, între orele 16.00-19.00. Rezervările se fac online, pe site-ul yachtului și, în vederea respectării măsurilor anti-Covid în vigoare privind distanțarea fizică, anumite mese vor fi automat blocate în sistem, pentru a nu se depăși limitele capacității de funcționare stabilite de autoritățile în drept.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.