Întâlnire de urgență la Ministerul Educației! Se discută despre redeschiderea școlilor și vaccinarea profesorilor

0
406
Foto arhivă

Întâlnire de urgență la Ministerul Educației! Sorin Câmpeanu a chemat reprezentanții profesorilor, elevilor și părinților pentru a discuta despre începerea școlii. De asemenea, vor fi discuții și despre vaccinarea profesorilor, în condițiile în care ministerul a cerut deja întocmirea listelor, relatează Realitatea PLUS. 

Guvernul a adoptat OUG prin acre se permite continuare cursuri in regim online intre 11 ianuarie si 8 februarie. Vom vedea ce decizie se va lua. Cer este ca nu este exclusa nicio optiuni, potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu. Potrivit acestuia, scolile ar putea fi deschise acolo unde rata de infectare este scazuta.

Cu o zi în urmă, ministrul Educației a discutat cu reprezentanții Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), care au cerut renunțarea la cursurile online și revenirea în bănci a copiilor. 

Anterior, Sorin Cîmpeanu anunța, la Realitatea Plus, că autoritățile își doresc ca școlile să fie redeschise la data de 8 februarie, însă așteaptă să vadă în ce măsură va crește rata de infectare cu noul coronavirus după minivacanța de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.