Intersecția de la Delfinariu va fi resistematizata

2
344

Traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanţa.

Traficul rutier intens din zonă care produce blocaje și îngreunează circulația inclusiv a mijloacelor de transport în comun a impus măsuri de reconfigurare a intersecției.

Astfel, începând cu data de 7 octombrie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi resistematizată. Pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia. Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Lucrările vor avea loc în noaptea de 6 spre 7 octombrie, echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.

2 COMENTARII

  1. Este cea mai mare prostie pentru cartierul Faleza Nord.Ne interzisesera sa facem stanga pe str Unirii ,pe care au facut-o cu sens unic,iar acum ne interzic sa facem stanga si pe Bulevardul Mamaia ca sa mergem spre Centru.Un mare sens giratoriu ar rezolva usor traficul din zona,iar spatiu este mare si ar incapea usor..Ne-au distrus fluiditatea traficului ,iar cu atatea sensuri unice pe strazi secundare dar late,acum masinile merg bara la bara pe bulevarde

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.