Interviu cu Dorinela Irimia: “Pentru a continua proiectele pe care le avem, ne trebuie suport atât la nivelul județului, cât și la nivel central”

0
164

În comuna Saraiu din judeţul Constanţa se văd schimbările: primarul, Dorinela Irimia, şi-a canalizat toate eforturile pentru ca localitatea să se dezvolte.

La alegerile locale din 2020, Dorinela Irimia nu a avut probleme pentru câștigarea unui nou mandat și susține că pentru următorii patru ani are proiecte de continuat, dar și proiecte noi.

“Acest nou mandat este într-adevăr o provocare pentru comunitatea din familia Saraiu întrucât traversăm o perioadă destul de delicată, atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere al perioadei de COVID-19. În următorii patru ani pot spune că am în desfășurare asfaltarea pe comuna Saraiu. În prezent se finalizează asfaltarea în localitatea Stejaru, asta după ce am finalizat lucrările de asfaltare în localitatea Dulgheru. Așteptăm acum finanțarea pentru localitatea Saraiu. Consider că alimentarea cu apă, infrastructura, iluminatul public nu sunt un lux, ci o necesitate și oamenii din mediul rural trebuie să aibă aceste utilități. De aceea consider că strigătul și glasul de ajutor al primarilor să fie ascultat de Guvern, indiferent de culoarea politică (…) Pentru a continua proiectele pe care le avem, ne trebuie suport atât la nivelul județului, cât și la nivel central”, spune Dorinela Irimia.

Declaraţii complete – în materialul VIDEO!

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.