Interviu Focus Press: Claudiu Palaz, candidatul PMP la Primăria Constanţa explică de ce greşeşte PNL sprijinind candidatura lui Vergil Chiţac

0
633

Claudiu Palaz, preşedintele PMP Constanţa, candidează pentru funcţia de primar al municipiului. Liderul PMP a explicat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, de ce candidează, de ce nu şi-a anunţat (încă) şi intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, unde este în prezent vicepreşedinte; Palaz a răspuns şi întrebării legate de scenariul: Decebal Făgădău – încă un mandat de primar, cu Palaz pe post de viceprimar: liderul PMP a precizat că, la fel, se pot face astfel de scenarii şi despre alţi candidaţi.

Claudiu Palaz a explicat de ce nu este Vergil Chiţac cel mai potrivit candidat din partea PNL, el susţinând că are un sondaj (cel cu care Chiţac s-ar fi prezentat la Ludovic Orban) şi care ar indica faptul că putea fi el sau Stelian Ion candidatul PNL, cu mai mari şanse la primărie. “Eu am auzit că spunea că el este, de fapt, independent sprijinit de PNL. Să verificaţi dacă este aşa”, a spus Palaz.

Un alt detaliu din interviu: Claudiu Palaz a făcut referire la terenurile din dosarul Retrocedărilor, insinuând că dacă ajunge Chiţac primar şi merge mai departe pe ideea de a răscumpăra o parte din aceste terenuri, ar rezolva şi problema avocatei de la Asociaţia Constanţa Altfel, Felicia Ovanesian, despre care spune că “a auzit” că ar avea un teren în Peninsulă, pe care nu ar putea construi. Detalii despre toate aceste subiecte, dar nu numai, în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.