INTERVIU Focus Press. Preşedintele UDTTMR, Gelil Eserghep: „Nu v-aţi săturat să fie judeţul roşu?”

0
425

Duş rece pentru PSD, din partea UDTTMR! Gelil Eserghep, reprezentantul Uniunii, a fost prezent la o conferinţă de presă alături de liderii PNL Constanţa, pentru a anunţa că a fost semnat un protocol de colaborare cu liberalii.

După conferinţa de presă, preşedintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a fost prezent în redacţia Focus Press, unde a acordat un interviu live în cadrul căruia a explicat că PSD nu a căutat reprezentanţii Uniunii pentru a face o ofertă serioasă, în timp ce PNL a venit cu un plan foarte bine conturat: la nivelul Consiliului Judeţean, liberalii vor să înfiinţeze un forum al minorităţilor; de asemenea, UDTTMR are loc eligibil pe lista pentru Consiliul Judeţean, cât şi pentru Consiliul Local Municipal.

Aşadar, UDTTMR merge în alegeri alături de PNL în tot judeţul, inclusiv la nivelul municipiului Constanţa. „Nu v-aţi săturat să fie judeţul roşu?” – a comentat Gelil Eserghep. Acesta a mai explicat şi câteva din nemulţumirile comunităţii musulmane la adresa conducerii PSD – detalii despre acestea şi nu numai, în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.