Partida FC Viitorul Constanţa – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 13-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa la Ovidiu

0
998

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că actuala ediţie a Ligii I de fotbal este bulversată de cazurile de COVID-19 apărute şi că programul echipei sale este cu totul “dat peste cap”.

Am sperat mult de la acea finală, am crezut că vom da totul, dar nu am văzut acel lucru. Şi partida de la Voluntari ne-a prins într-un moment total nefavorabil, nu am reuşit să ne refacem mental, am făcut o partidă modestă din toate punctele de vedere. Dar şi pe fondul lipsei unui lot de jucători care să poată susţine meciuri din trei în trei zile. Sperăm să se încheie odată acest sezon. Mai sunt două jocuri, sper să găsim resursele necesare, să ne motivăm, să ne mobilizăm şi să scoatem maximum. Este un campionat total bulversat. Nu suntem doar noi în situaţia asta, dar suntem la mâna televiziunilor, noi trebuie doar să executăm. Mi se pare că nimeni nu se gândeşte la sănătate jucătorilor, la sănătatea mentală, pentru că e inuman să joci din trei în trei zile. Nici nu ştii dacă joci. Noi pentru această deplasare, am avut vreo trei discuţii cu liga, nu ai cum să-ţi faci un program. Totul e dat peste cap, dacă ne plângem şi aşa nu ne înţelege nimeni. Noi vrem să facem spectacol de calitate dar e dificil“, a declarat Grozavu.

Referitor la partida cu FC Viitorul Constanţa, din cadrul etapei a 13-a a play-out-ului Ligii I, tehnicianul a lăudat prestaţiile de până acum ale adversarei: “Întâlnim echipa de pe primul loc şi nu cred că mai e nevoie de nicio prezentare. E o echipă ce a demonstrat că e valoroasă, şi în acest an prin seriozitate meritau să fie în play-off. Indiferent de numele pe care Gică Hagi le introduce pe teren, îţi pun probleme. Îi cunosc foarte bine, încearcă să se impună pe teren, cu jucători de calitate. Pe noi ne interesează ce facem noi, e o partidă dificilă. Pentru Sepsi a fost un sezon special şi jucătorii noştri se pare că au pierdut concentrarea sau cel puţin asta au arătat în ultimele jocuri. Eu îmi doresc să terminăm cu capul sus acest sezon şi să putem să ne liniştim, să facem o strategie diferită. Chiar dacă prin Cupa României am mai salvat din nereuşitele acestui sezon, pentru mine, tot o dezamăgire rămâne”.

Jucătorul Ronaldo Deaconu consideră că echipa sa se poate impune în faţa formaţiei pregătite de Gheorghe Hagi, dacă va fi destul de motivată.

Este un meci greu, cu cea mai bună echipă din play-out în acest sezon. Dar noi mergem cu gândul la cele trei puncte şi să ne revenim după ultimele două meciuri mai puţin bune făcute în finala cupei şi în campionat. Ne-am odihnit, ne-am antrenat. Motivaţia cred că va fi cheia meciului, pentru că aşa vom obţine un rezultat pozitiv“, a spus Deaconu.

Partida FC Viitorul Constanţa – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 13-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, la Ovidiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.