Interviu VIDEO. Candidaţii ALDE Victor Cruceru şi Loredana Bătărigă, despre cartierul Henri Coandă, facturile RAJA şi proiectele pe partea de sănătate

0
368

Candidatul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) la Primăria municipiului Constanța, Victor Cruceru a declarat, în cadrul unui interviu, că o mare problemă a orașului o reprezintă comunitatea formată în cartierul Henri Coandă. Alături de Victor Cruceru s-a aflat şi candidata ALDE pentru Consiliul Local Municipal Constanţa, Loredana Bătărigă.

Cruceru este de părere că administrația locală, creionată în jurul social-democraților, nu s-a gândit îndeajuns de bine în momentul în care a construit acest cartier.

“Blocurile acestea din cartierul Henri Coandă am de gând să le transform în cămine pentru studenții din cadrul Universității Ovidius, pentru că știu că este lipsă la acest capitol, și spații de cazare sau închiriere pentru lucrătorii anumitor companii care vor să investească aici”, a spsu Cruceru, care a adăugat că actualii locatari ai cartierului vor fi mutaţi în locuinţe mai mari, pentru că şi familiile lor s-au mărit de-a lungul timpului.

Victor Cruceru a vorbit, în cadrul interviului, şi despre compania de apă, candidatul ALDE afirmând că există abonaţii plătesc facturi nejustificate.

Pe de altă parte, acesta spune că prioritar este domeniul sănătății, iar proiectul ce trebuie urgent implementat este cel ce vizează Spitalul de Pediatrie: “Mă bucur să vă că toate formațiunile politice constănțene au mers pe acest proiect și mai mult mă bucur că acest proiect a fost al nostru, dar indiferent cine va fi la conducere județului Constanța, aș fi foarte bucuror să văd că proiectul devine realitate”.

La rândul său, Loredana Bătărigă a vorbit despre proiectul său de suflet – înfiinţarea unui centru de diagnosticare a copiilor cu afecţiuni precum autism: “Părinții au posibilitatea, în cadrul acestui centru, să primească un diagnostic clar și precis, dar și tratamentul corespunzător. Vom fi o armată de oameni, medici, psihologi care ne vom uni pentru ca micuții să fie tratați și diagnosticați corect, de la o vârstă fragedă”.

L.M.

ALDE Constanţa, mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.